παραγωγή, επεξεργασία, διακίνηση και εμπορία ξύλινων διακοσμητικών προφίλ, διακοσμητικά κορδόνια, Ξυλόγλυπτα

Η Εταιρεία Προϊόντα Επικοινωνία Ξύλινα προφίλ & διακοσμητικά κορδόνια Moldings & Onlays

 

Εκκαθάριση Στοκ Ξύλινα Προφίλ, Διακοσμητικά κορδόνια, Ξυλόγλυπτα, Ανάγλυφο ξύλο, Ταβανογωνίες, ΠερβάζιαΗ εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία, διακίνηση και εμπορία ξύλινων διακοσμητικών προφίλ, διακοσμητικών κορδόνιων, Ξυλόγλυπτων, αλλά και επενδύσεων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από όλα τα είδη ξυλείας που υπάρχουν στην αγορά.

 

Μέσα από την μακρόχρονη πορεία της, έχει αναπτύξει μια τεράστια ποικιλία  προϊόντων. Γνώμονας για την δημιουργία αυτών, υπήρξε η αμέριστη προσήλωσή μας στις σχεδιαστικές αλλά και ποιοτικές ανάγκες της αγοράς, βασιζόμενοι στην αποτελεσματική, αμφίδρομη επικοινωνία με τους συνεργάτες μας.

διακοσμητικών προφίλΗ λειτουργία της εταιρείας διέπεται από αξίες που μένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου και αποτελούν σκοπό ύπαρξης αλλά και πυξίδα πορείας για το μέλλον:

• Διάθεση για υλοποίηση κάθε ανάγκης των συνεργατών μας.
• Επαγγελματισμός σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων μας.
• Υποστήριξη από τη σχεδίαση μέχρι τη διακίνηση του τελικού προϊόντος.

Όλα αυτά μέσα στο πλαίσιο των ποιοτικών προδιαγραφών που έχουμε αναπτύξει και μας έχουν καταξιώσει στην μέχρι τώρα διαδρομή μας στην αγορά. Η διατήρησή μας σε θέση «οδηγού» στην εγχώρια αγορά και η δραστηριοποίησή μας σε νέους τομείς, με την ίδια πάντα προσήλωση στις αξίες μας, αποτελεί τους άμεσους στόχους μας.

 

Αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια, είναι η ουσιαστική και αποτελεσματική στήριξη των συνεργατών μας.

 

Μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της, η εταιρεία, έχει καταφέρει να πετύχει τους δυο σημαντικότερους στόχους της: την παραγωγή του ποιοτικότερου δυνατού τελικού προϊόντος, με την ταυτόχρονη ικανοποίηση των συνεργατών της σε όλα τα επίπεδα.

 

επενδύσεων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Assiotis Creative Woodwork 2015